Articole

Cum se prepară semințele de cânepă pentru pescuitul crapului. Sfaturi și rețete

Nadă
Cânepa a fost întotdeauna renumită printre pescari datorită caracteristicii sale de neînlocuit - trezirea apetitului crapului. Dar această funcție va fi ușor anulată dacă cânepa nu este pregătită corect. Deci, cum să pregătiți semințele de cânepă pentru pescuitul crapului? Am adunat mai multe retete pentru voi, dragi pescari de crap!

Pentru început, aș dori să observ că în prezent, producătorii de frunte de crap furnizează găleți și borcane gata făcute de înaltă calitate cu cânepă. Există aici un punct subtil, de ce, în ciuda rețetelor prezentate mai jos, am recomanda totuși să apelezi la cereale gata făcute.
Faptul este că există mai multe tipuri de cânepă.

  • medical
  • decorativ
  • narcotic
  • tehnic.

Toți producătorii de alimente pentru crap folosesc cânepă industrială, cumpărând-o de la furnizori de încredere. Nu pot fi probleme aici. Simțiți-vă liber să cumpărați și cel puțin să călătoriți peste granițe. Mai mult, aceste cereale trec prin diferite vămi în drum spre magazinele de pescuit.

Boabele de cânepă mari și uleioase, deja pregătite și fierte, vă vor ajuta să economisiți timp, în timp ce își vor păstra toată atractivitatea după procesul de gătire datorită ambalării în vid. O alegere excelentă pentru excursii rapide de pescuit!
În ciuda faptului că astăzi există o cantitate incredibilă de suplimente alimentare, stimulente alimentare și atractante, este încă destul de dificil să înlocuiești toate substanțele benefice conținute de cânepă. De asemenea, nu uitați de un lichid simplu și extrem de eficient - uleiul de cânepă și versiunea sa „picată” cu adaos de ardei iute.
Dacă tot te hotărăști să gătești singur cânepă, iată câteva rețete pentru tine.
Cânepă prăjită măcinată
Tehnologia de producție este foarte simplă. Veți avea nevoie de un aragaz și o tigaie. Mai întâi, întindeți semințele de cânepă și începeți să le prăjiți la foc mic. Amestecați boabele și asigurați-vă că nu se ard. Când semințele încep să se deschidă, se iau de pe foc, se lasă să se răcească și se macină într-un blender.
Cânepa prăjită nu te va surprinde doar cu mirosul ei, ci și cu mecanica sa de lucru în apă. Când ajunge în apă, începe să răspândească mici particule în apă, care eliberează un miros puternic și prețuit pentru crap. Acest praf de cânepă este practic imposibil de mâncat fizic de crap, dar emite un semnal alimentar puternic. Pentru efectul dorit, este suficient să adăugați nu mai mult de 10% cânepă măcinată la amestecul de spod pentru a-l face cu adevărat atractiv.
Este important să folosiți cânepă proaspătă atunci când pregătiți cânepă prăjită măcinată. De asemenea, rețineți că cânepa prăjită poate fi păstrată pentru o perioadă scurtă de timp. Așa că l-am prăjit, l-am măcinat și am mers la pescuit a doua zi.

Rețeta nr. 1 - rețetă standard

  • Înmuiați canabisul timp de 48 de ore
  • După aceea începem să gătim
  • De îndată ce semințele încep să se deschidă și apar sâmburi albi, ați terminat!
  • Transferați canabisul într-un recipient și lăsați-l să se răcească

Rețeta nr. 2 - canabis cu atractanți

  • Veți avea nevoie de 1 kg de cânepă și 2 litri de apă fiartă
  • După ce apa s-a răcit, adăugați un lichid sau aromă la alegere (folosește-ți creativitatea)
  • Punem canabisul acolo și îl lăsăm să fiarbă 12 ore.
  • Apoi, gătiți canabisul până când boabele se deschid (când apar sâmburi albi)
  • Scurgeți apa și lăsați-o să se răcească.

Rețeta nr. 3 - cel mai atractiv canabis

  • Punerea canabisului într-un aragaz lent
  • Umpleți cu apă într-o cantitate de trei ori mai mare decât volumul de cânepă (calculați toate proporțiile în avans)
  • Setați cronometrul pentru 60 de minute
  • În aproximativ o oră, boabele se vor deschide și vom obține cânepă incredibil de absorbantă
  • Adaugati atractanti si boabele sunt gata!

Rețeta nr. 4 - cu adaos de Robin Red

  • Înmuiați canabisul în apă cu o lingură de sare de mare.
  • Lăsați să fiarbă două zile
  • Gătiți până când boabele se deschid la dimensiunea standard
  • Lasam putin sa se raceasca si scurgem putina apa
  • Adăugați lichid natural
  • Scurgeți apa complet
Truc:
Nu varsați siropul obținut după fierberea canabisului. Poate fi folosit pentru a aroma mixul de spod. Conține o mulțime de uleiuri care eliberează boabele în timpul gătirii. Acesta va servi ca un lichid natural suplimentar și va atrage și mai mult crapii!
Copierea integrală sau parțială fără acordul editorilor portalului este interzisă
Made on
Tilda